Skip links
MINIMA Solutions

IT Business Solutions.

MINIMA Solutions voorziet jouw onderneming van IT op maat. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat alle nodige IT-oplossingen terug te vinden zijn op één plek — namelijk hier bij MINIMA.

Infrastructuur

Infrastructuur

Samengaand met diepgaande IT-kennis en consultancy leveren wij de optimale infrastructuur voor jouw bedrijf. On-premise, cloud of hybrid — you name it!

Meer info

Backup & Security

Backup & Security

Door de steeds groter wordende rol van data in ons leven, wordt het steeds belangrijker om rekening te houden met eventuele risico's. MINIMA is hier dan ook 100% op voorbereid.

Meer info

Support

Support

Partners zijn er altijd voor elkaar. En als uw partner in IT zorgt MINIMA er altijd voor dat de juiste hulp op het juiste moment geboden wordt. Een simpel telefoontje of mailtje volstaat.

Meer info

VoIP-telefonie

VoIP-telefonie

Bellen met een vast nummer, zonder een vaste lijn, volledig over het internet, met tal van interessante opties voor uw bedrijf — wat wil je nog meer voor telefonie?

Meer info

Web Design & Development

Web Design & Development

Elk bedrijf is uniek en heeft een eigen imago op het wereldwijde web. MINIMA is geboren voor op het web en voorziet jouw onderneming van de look en tools dat nodig zijn.

Meer info

Benieuwd hoe het proces van web design verloopt? Check het hier!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
Ontdek
Sleep