Skip links
Over MINIMA

Waar passie is, is er ook verandering.

MINIMA is ontstaan en doet voort met het principe dat niets groot in de wereld wordt bereikt zonder passie.

— Ons verhaal

Voor elk wat wils

Geïnteresseerd in de laatste trends en technologieën, maar geen idee waar of hoe te beginnen? Maak je geen zorgen, dat hoort men al te vaak! MINIMA staat er dan ook voor om alles snel en gemakkelijk van op één plaats aan te bieden.

Jouw zaak is onze taak

Bij MINIMA streeft men ernaar om van jouw onderneming, ons voortdurend project te maken. Dit niet enkel om tevreden klanten terug te kunnen zien, maar ook om de passie en perfectie achter ons werk te doen uitstralen - dit is dan wat wij noemen pure, oprechte marketing.

MINIMA Solutions

Als jarenlange ervaring en interesse hebbende in de IT-sector, is men uitgegroeid tot dé expert en partner die aan al jouw digitale behoeften kan beantwoorden. Wat de vraag is of vanwaar de vraag komt maakt geen verschil.

MINIMA Studios

Wat ooit werd gestart als een simpele hobby lijkt nu uitgegroeid tot een professionele bedrijfsactiviteit. Alhoewel het investeren in de allerbeste materieel wonderen kan doen, geloven wij er sterk in dat passie en kunst werkelijk het verschil maakt.

Kwaliteit is geen toeval, maar bewuste kunst.

Om de beste kwaliteit aan te kunnen bieden werken wij dan ook met de beste en meest betrouwbare innovaties. Naast onze officiële partners zijn wij alsook in nauw contact met leveranciers van over heel de wereld.

Zin om samen te werken?

Beringen
Limburg (BE)

Hoe partner worden?
Mail ons gerust:

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
Ontdek
Sleep